Каква камера имаат новите iPhone Xs и iPhone Xs Max?

Објавено на 12.09.2018 во НовостиКаква камера имаат новите iPhone Xs и iPhone Xs Max?

iPhone Xs смартфоните има двојна главна камера составена со RGB сензор во боја од 7 мегапиксели со f/2.2 леќа и Infrared камера со напреден сензор за процесирање на слики. Со оваа иновативна камера ќе се добива поголема длабочина во портретите, ќе се подобри ноќното сликање, а ќе се зголеми прецизноста на деталите. 

Откако ќе направите слика во режимот за портрети потоа во самата камера апликација на iPhone ќе може да го одберете степенот на длабочина на позадината, изложеноста, фокусот, балансот и замагленоста за одличен израз на ефектите.

Во делот на снимањето напредок има во квалитетот на звукот што е многу важно за премиум смартфон како iPhone Xs, а ќе може да се „фати“ и стерео снимање на звукот. Подобрени се зумирањето, забавената снимка, и балансирањето на светлината со максимална 4K HD резолуција.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}