Huawei Honor првиот 5G смартфон ќе го има во 2019?

Објавено на 13.09.2018 во НовостиHuawei Honor првиот 5G смартфон ќе го има во 2019?

Huawei веќе сосема јасно ги истакна амбициите за што побрзо лансирање на првиот 5G смартфон, но исто така извесно е дека оваа трка ќе биде засилено и во нивниот суб-бренд Honor кој има повеќе квалитетни модели со пониски цени.

Веќе следната година кога најмоќните мобилни оператори ќе ја пуштат во употреба првичната 5G инфраструктура, со оваа мобилна мрежа треба да проработи и следниот високо квалитетен смартфон на Huawei Honor опремен со Kirin 980 процесорот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}