Samsung Galaxy Note 9 со нов софтвер во септември

Објавено на 13.09.2018 во НовостиSamsung Galaxy Note 9 со нов софтвер во септември

Samsung Mobile упеа во првата половина на овој месец да ја достави септемвриската софтверска надградба за Galaxy Note 9 кој сега е побезбеден и заштитен од сите последни хакерски закани и штетни софтвери.

Заедно со безбедносната надградба, Samsung Galaxy Note 9 добива и повеќе „поправки“ на откриени грешки во софтверот, како и генерално подобрување и стабилизирање на перформансите.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}