Samsung Galaxy S7 и S7 edge се супер безбедни

Објавено на 15.09.2018 во НовостиSamsung Galaxy S7 и S7 edge се супер безбедни

Samsung Mobile покажа голема посветеност на премиум смартфоните кои се стари две години. Samsung Galaxy S7 и S7 edge како ретко кои други смартфони навремено ја добија софтверската надградба за септември.

Со оваа надградба Samsung Galaxy S7 и S7 edge стануваат супер безбедни и отстранети се сите опасности од последните хакерски напади, а отстранети се и софтверските слабости кои може да се злоупотребат за пласирање на штетен софтвер.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}