Google лансира и розев Pixel 3?

Објавено на 18.09.2018 во НовостиGoogle лансира и розев Pixel 3?

Пред некое време се појавија шематски прикази за можниот дизајн и боите на претстојниот премиум смартфон Pixel 3 каде најмногу се истакнаа зелени нијанси на рамката и делумно на задниот дел од маската.

Бидејќи шареноликоста стана нов тренд сосема извесно е дека Google нема да застане тука и кај Pixel 3 ќе понуди и розева боја на маската.

Промоцијата на Pixel 3 е закажана за 9 октомври во Њујорк.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}