Тинејџер го откри Google Pixel 3 Xl

Објавено на 22.09.2018 во НовостиТинејџер го откри Google Pixel 3 Xl

15 годишниот тинејџет Ишар Агарвал целосно го откри претстојниот Google Pixel 3 XL кој е една од најлошо чуваните тајни досега на Google. Од направените слики се открива дека Google Pixel 3 XL ќе има прилично голем засек на врвот на екранот кој завзема добар дел од просторот и може да ве деконцетрира при гледање на видеа.

Исто така долниот дел од Google Pixel 3 XL е исто така доста голем во празен и неупотребен простор што не дава добар впечаток на целокупниот дизајн на овој огромен смартфон.

Треба да се напомене дека овие протечени слики не се официјални ниту пак конечни, па затоа ќе почекаме пред финалниот заклучол за Google Pixel 3 XL.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}