Корисниците на Snapchat до онлајн шопинг преку камерата

Објавено на 24.09.2018 во НовостиКорисниците на Snapchat до онлајн шопинг преку камерата

Snapchat овозможи нова функција за своите корисници кои ќе може да наоѓаат предмети скенирани директно преку камерата на апликацијата.

Така на пример ќе може да пребарувате облека, накит, уреди, предмети за домаќинство, украси и многу други видови на роба која преку онлајн шопинг сервисот Amazon ќе може да се најде, нарача и купи.

Наскоро постои можност опцијата Visual Search на Snapchat да се прошири и да почне да се користи за онлајн шопинг и на други големи продажни сервиси. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}