Влезете во иднината со концептот за Samsung Galaxy S10

Објавено на 01.10.2018 во НовостиВлезете во иднината со концептот за Samsung Galaxy S10

Samsung дефинитивно ќе ги лансира Galaxy S10, Galaxy F што се витка, Galaxy A7 со три камери, Galaxy S10 Plus 5G, Galaxy A9 Star Pro 4X и моделот Galaxy A9s, за кого претходно пишувавме дека ќе биде со четири камери.

Новите модели на јужнокорејската компанија би требало да станат водечки на пазарот, со тоа што ќе имаат по повеќе камери од задната страна, како и нивните бројни иновации. Погледнете на видеото одозгора што се би требало да има во детали.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}