Познати цените на Pixel 3 и Pixel 3 XL

Објавено на 07.10.2018 во НовостиПознати цените на Pixel 3 и Pixel 3 XL

Google Pixel 3 и Google Pixel 3 XL како и претходните модели на Google се една од најлошо чуваните тајни во мобилната индустрија, па така на само десетина дена од нивната официјална промоција веќе се открени сите детали, како и нивната потенцијална цена на европскиот пазар.

Според протечените информации основниот модел Google Pixel 3 ќе се продава по цена од 800 евра, додека пак поголемиот и нешто помоќен модел Google Pixel 3 XL ќе чини 870 во продажба.

Исто така во Кина е продаден првиот модел на Google Pixel 3 и тоа на уредникот на кинеската едиција на Engadget кој веќе објави рецензија и прво видео од смартфонот иако тоа е забрането од Google.

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}