Google News ќе се преобразува со Dark Theme

Објавено на 07.10.2018 во НовостиGoogle News ќе се преобразува со Dark Theme

Google продолжува со примена на Dark Theme во своите апликации меѓу кои и YouTube. Сега на ред доаѓа и апликацијата за вести Google News која неодамна доби нов дизајн и подобар фокус на изборот на информации. 

Google News со Dark Theme одлично се вклопува, особено за корисниците кои сакаат навечер да ги прочитаат најважните вести или топ настаните на денот за да бидат информирани. Dark Theme овозможува и заштеда на батеријата, а ги намалува и штетните ефекти врз очите на корисникот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}