Microsoft ја стопираше октомвриската надградба за Windows 10

Објавено на 08.10.2018 во НовостиMicrosoft ја стопираше октомвриската надградба за Windows 10

Microsoft е принуден за паузирање на лансирањето на надградбата Windows 10 October 2018 Update, официјално соопштија од компанијата. Ова е само привремено со цел да се средат одредени проблеми, додека да се лансира нешто постабилно.

Microsoft има проблеми со одреден број на корисници, кои ги изгубиле датотеките после ажурирањето на софтверот. Компанијата на Бил Гејтс сака прво да ја обезбеди Windows 10 надградбата за да биде како што треба, а потоа да ја пушти во оптек.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}