MyKi Pet уред за лесно лоцирање на домашните миленици

Објавено на 08.10.2018 во НовостиMyKi Pet уред за лесно лоцирање на домашните миленици

Телекомуникациската компанија Vip ја збогатува својата понуда со уште еден уникатен уред, овојпат наменет и дизајниран за домашните миленици. MyKi Pet уредот достапен ексклузивно преку мрежата на Vip им помага на сопствениците на домашни миленици да го следат нивното движење и локацијата на која се наоѓаат и тоа во реално време користејќи Android/iOS апликација.

Независно од тоа колку миленичињата се тренирани, приврзани кон своите сопственици, постои можност да залутаат или да се изгубат, а во тие моменти брзата реакција од страна на сопствениците е од најголема важност. MyKi Pet е уредот кој овозможува сопствениците да ја следат локацијата на својот миленик каде и да се наоѓа и секогаш да знаат каде точно се наоѓа. Се одликува со едноставност за употреба и е произведен од нетоксични и безопасни материјали. Како дополнителна функционалност достапна е програмата за “тренинг” која нуди преку 4 различни звуци кои овозможуваат дресура на милениците да извршуваат различни команди.

Преку GPS, LBS и Wi-Fi локализацијата, MyKi Pet овозможува прецизна локација на миленичето со точност до 10 метри. Сопственикот на миленичето може да постави безбедносна зона околу вообичаеното место за прошетка и доколку миленичето ја премине оваа зона, сопственикот во истиот момент ќе добие нотификација. Тракерот тежи само 28 грама и затоа е лесно да се постави независно од големината на домашниот миленик.

MyKi Pet тракерот е достапен за 0 денари, со договор склучен на 24 месеци за тарифниот модел Vip MyKi Pet со претплата од 199 ден./месечно.

За повеќе информации посетете ја нашата веб-страница www.vip.mk или јавете се на 077 1234.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}