Доаѓа ли наскоро и Nokia 7.1 Plus?

Објавено на 09.10.2018 во НовостиДоаѓа ли наскоро и Nokia 7.1 Plus?

HMD Global најверојатно наскоро ќе лансира уште еден модел од „седмица“ серијата. На посебен настан во Индија на 11 октомври постои голема можност да ја видиме промоцијата и на Nokia 7.1 Plus моделот кој во однос на неодамна претставениот Nokia 7.1 смартфон би понудил за нијанса поголем дисплеј, како и нешто подобри спецификации во хардверот. 

Со промотивните слогани #MegaLife и #GoBigGetBetter сосема јасно е во кој правец ќе се движи, па повеќе детали за Nokia 7.1 Plus че следат деновиве.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}