Прва слика од Samsung Galaxy A9s со кватро камера

Објавено на 10.10.2018 во НовостиПрва слика од Samsung Galaxy A9s со кватро камера

Samsung Mobile успева и во пост-сезоната откако веќе ги претстави сите премиум модели да привлече големо внимание од јавноста и да генерира возбуда за својот следен смартфон. Во тој прилог сега протече и наводната прва слика која открива дел од дизајнот на Samsung Galaxy A9s од неговата задна страна.

Токму овој дел од Samsung Galaxy A9s е многу важен бидејќи дава поглед на четирите главни камери и нивниот вертикален распоред. Со тоа не се одзема многу простор од целокупното тело, а истите се очекува да функционираат беспрекорно со врвни перформанси.

Samsung Galaxy A9s како еден од првите смартфони со кватро камера ќе има посебни сензори за длабочина, теле леќа, една стандардна и една леќа за широк агол. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}