LG V40 надградбата има подобрување во камерата

Објавено на 12.10.2018 во НовостиLG V40 надградбата има подобрување во камерата

Најновиот предводник на LG се уште не е излезен на пазарот, а веќе доби многу важна надградба, со која ќе ги подобри перформансите на камерата. LG V40 има тројна камера од задната страна, со две камери од 12 мегапијсели и една 16 мегапикселна селфи камера.

Надградбата на LG V40 подразбира „квалитет на сликата на V40, 12MP главен сензор е многу добар, стои одлично против топ изведувачите на пазарот“, што значи дека новите промени се најверојатно наменети за поквалитетни слики покрај досегашните одлични функции на камерата. Надградбата тежи 390MB и ги содржи следниве подобрувања:

- Подобрување на Camera HDR;
- Подобрување на Острината и Боите во надворешни услови;
- Подобрување на AF со тројно фотографирање;
- Подобрување на „Црниот феномен“ за време на снимање.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}