MobiLimb е додатокот со кого корисниците повеќе се поврзуваат

Објавено на 12.10.2018 во НовостиMobiLimb е додатокот со кого корисниците повеќе се поврзуваат

Научниците што го развивале MobiLimb, велат дека со него може да го совладаат ограничувањето на мобилните уреди. Со помош на MobiLimb дефинитивно се поврзувате со мобилните телефони, кои сега ќе ви ја возвратат љубовта што им ја пружате како сопственик.

Уредот се состои од пет мотори, микроконтролери и сензори. Еден од научниците што работел на неговиот развој, Марк Тејсир, вели дека со MobiLimb сакале да „го совладаат ограничувањето на мобилните уреди“. Како што може да видите на видеото, додатокот изгледа во форма на човечки прст, кој може да се движи во повеќе насоки. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}