Huawei Mate 20 Pro се појави со Mate 20 и Huawei Watch GT

Објавено на 12.10.2018 во НовостиHuawei Mate 20 Pro се појави со Mate 20 и Huawei Watch GT

Во минатите месеци протекоа безброј фотографии за Huawei Mate 20, до кого има уште неколку дена за презентација. Освен официјалната Twilight варијанта, Иван Блес открива и сина варијанта, која изгледа како послаба текстура на заднто стакло.

Освен тоа, на сликава може да се види и црвено копче за вклучување и заклучување. Очигледно Mate 20 е висок телефон. Huawei Mate 20 Pro знаевме досега дека ќе го има во црна, сина и самрак боја, но на оваа слика Mate 20 Pro е со зелена боја.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}