Samsung Galaxy S9 ќе стартува со Android Pie бета програма

Објавено на 16.10.2018 во НовостиSamsung Galaxy S9 ќе стартува со Android Pie бета програма

Samsung Mobile наскоро ќе стартува со бета програма за тестирање на софтверската надградба за Samsung Galaxy S9 со верзијата Android 9.0 Pie. На овој начин и самите корисници ќе може да дадат свој придонес во тестирање на новиот софтвер и да ги пронајдат грешките или слабостите.

Штом стартува бета програмата со Android 9.0 Pie, корисниците кои имаат желба за тест софтверот ќе може да се регистрираат преку Samsung Plus апликацијата. 

Android 9.0 Pie софтверот на Galaxy S9 и Galaxy S9+ ќе пристигне заедно со надградбата на интерфејсот Samsung Experience 10, па наскоро очекуваме повеќе детали.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}