Huawei Mate 20 и Pro се официјализираа со скенер вграден во екранот

Објавено на 16.10.2018 во НовостиHuawei Mate 20 и Pro се официјализираа со скенер вграден во екранот

Huawei е третиот производител на смартфони во светот веднаш после Samsung и Apple, кој денес ги презентираше Mate 20 и 20 Pro. Pro има прилично уникатен хардвер, стаклен дизајн, и многу минимални рамки во однос на екранот.

Mate 20 и Pro доаѓаат со стакло што ви помага да не се лизга телефонот од рацете, кој доаѓа во Midnight Blue, Emerald Green и Twilight варијанта. OLED панелот на Mate 20 Pro е со заоблен пластичен супстрат од страните, кој е сличен со предводниците на Samsung. Најинтригантна иновација е скенерот вграден во OLED дисплејот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}