Неодоливиот дизајн на новиот SUV, BMW X7

Објавено на 18.10.2018 во НовостиНеодоливиот дизајн на новиот SUV, BMW X7

Новиот X7 SUB на BMW располага со високо ниво на луксуз, што е очигледно по неговиот дизајн. Сега во моментов го имаме само изгледот на моделот и дизајнот, затоа што се уште не е спремен за продажба.

BMW X7 е тип на возило со поинаква димензија, што го прави уникактен и неодолив. Почетната цена на на SUV-от изнесува вртоглави 84.300 евра, а продажбата започнува дури во март, 2019 година.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}