Samsung Galaxy Note 9 добива безбедносна надградба

Објавено на 19.10.2018 во AndroidSamsung Galaxy Note 9 добива безбедносна надградба

Samsung лансираше апдејт за неговиот најнов премиум модел Galaxy Note 9 со големина од 67.5MB. Софтверската надградба ќе го надгради уредот со N960FXXS2ARJ4. Единственото нешто спомнато во промената на новата закрпа е апдејтот на Android Security за октомври.

Закрпата ќе подобри вкупно 12 Android ранливи категории. Samsung додаде корекции и за 11 ранливи категории пронајдени во својот софтвер, вклучувајќи неколку подобрувања за сензорот за отпечатоци на прсти, со што на напаѓачите ќе им биде потешко за да влезат во софтверот. Можете рачно да ја проверите надградбата во Settings  > Software Updates. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}