Microsoft го олесни префрлањето на слики од Android на PC

Објавено на 22.10.2018 во НовостиMicrosoft го олесни префрлањето на слики од Android на PC

Новата бесплатна Microsoft аплиакција на сите Wndows 10 корисници им дава можност за префрлање на податоци од компјутер на телефон, многу полесно од било кога порано. Апликацијата Your Phone ви дозволува со просто повлекување да ги префрлите фотографиите од Android уред на PC, како и текстуални пораки.

Your Phone може да го повлечете од продавницата на Microsoft за апликации, а наскоро би требало да добие поддршка и за нотификации и стриминг содржини на PC. Android телефоните мора да бидат поврзани со компјутер преку Windows Settings или Your Phone апликациите. Кога ќе се поврзете, ја добивате апликацијата од Microsoft што мора да ја преземете на својот телефон пред да ги завршите сите подесувања. За да функционира се како што треба, Windows 10 треба да биде со најновите надградби и Android смартфонот да работи миминум со Android 7, или понов.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}