Apple Watch 4 доби нов брз полнач кој чини 29 долари

Објавено на 22.10.2018 во НовостиApple Watch 4 доби нов брз полнач кој чини 29 долари

Корисниците на Apple Watch 4 смарт часовниците кои сакаат брзо полнење на батеријата ќе може да го купат новиот USB Type C брз полнач кој се продава преку сајтот на Apple Store по цена од 29 долари.

Цената за самиот USB Type C брз полнач можеби е ниска, но истиот не доаѓа во самото пакување на Apple Watch 4 каде има само обичен USB Type А полнач, што значи дека Apple најде уште еден начин како максимално да го зголеми својот профит покрај самата висока цена на часовникот.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}