Повторно се појави Samsung W2019

Објавено на 22.10.2018 во НовостиПовторно се појави Samsung W2019

Samsung во наредниот период ќе биде фокусиран на новиот атрактивен смартфон на преклоп Samsung W2019 од кого сега се појавија нови слики, најверојатно од модел кој е даден на тестирање.

Samsung W2019 ќе има интересен механизам на преклоп со тоа што во внатрешната страна ќе има дисплеј со големина од 4,2 инчи на горниот дел, додека пак на долниот дел ќе има алфанумеричка T9 тастатура.

Според очекувањата и досегашните информации Samsung W2019 ќе има квалитетен хардвер предводен од осум-јадрениот Snapdragon 845 процесор, а ќе биде претставен најрано кон крајот на ноември.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}