Нов софтвер се подготвува за Huawei P10, Mate 9 и Honor 9

Објавено на 24.10.2018 во НовостиНов софтвер се подготвува за Huawei P10, Mate 9 и Honor 9

Huawei ќе ја стартува бета програмата за тестирање на новиот софтвер наменет за смартфоните Huawei P10, Mate 9 и Honor 9 кои откако ќе заврши овој процес со придонес од самите корисници за откривање на грешки и недостатоци, наскоро ќе бидат целосно надградени.

За Huawei P10, Mate 9 и Honor 9 се планира да биде доставена новата верзија на корисничкиот интерфејс EMUI 9.0 со што ќе се направи подлога и за новитетите кои се присутни кај Android 9.0 Pie. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}