Apple ги претстави новите iPad Pro, MacBook Air и конечно новиот Mac mini!

Објавено на 31.10.2018 во НовостиApple ги претстави новите iPad Pro, MacBook Air и конечно новиот Mac mini!

Apple ги освежи популарните уреди, коишто сега доаѓаат со помоќен хардвер, а во продажба излегуваат уште во наредната недела. Пред вчерашната конференција на која Apple ги претстави новите уреди, читавме постојано гласини околу плановите на компанијата, и повеќето од нив дефинитивно излегоа како вистина. 

Она на што најмногу се надеваа корисниците се евтин лаптоп, но Applе сепак не ја намали цената на MacBook Air. Цената на MacBook Air, изнесува 1200 долари, Mac mini е 800 долари, iPad Pro (11-инчениот таблет) изнесува 800 долари и iPad Pro (12,9 инчениот таблет) изнесува 1000 долари. Проследете ги наредните статии со деталните спецификации за моделите.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}