Бела Galaxy Note 9 верзија може да не изненади за Божиќ

Објавено на 05.11.2018 во НовостиБела Galaxy Note 9 верзија може да не изненади за Божиќ

За неполни два месеци би требало да излезе и бела верзија на Samsung Galaxy Note 9, кој се очекува да пристигне за католичкиот Божиќ. Оваа боја би можела да биде неодолива за корисниците. Иван Блес се уште не може да ја потврди веродостојноста на овој дизајн и не е сигурен дали оваа шпекулација ќе биде вистина.

Белиот Galaxy Note 9 е илустрирна од неименуван извор, кој изгледа оригинално на прв поглед, но сликата е многу лесна за монтирање и лажно претставување. Ривалот iPhone XR веќе го има во бела боја, но сметаме дека деветката ќе биде поелегантен на изглед. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}