Први импресии од минијатурниот Palm Phone

Објавено на 06.11.2018 во НовостиПрви импресии од минијатурниот Palm Phone

Palm Phone е наменет повеќе како дополнителна опрема за вашиот главен смартфон, кого може да го сметате како еден вид на смарт часовник конектиран со смартфонот. Телефонот ги има освновните приклучоци и сака да ги намали нештата што ве дистрактираат од смартфонот како што се на пример социјалните мрежи.

Palm Phone е пакуван со мала кутија, располага со стаклен дизајн и метална рамка, 3.3-инчен LCD дисплеј со 720 пиксели, што е доволно добро за да може да читате. Копчето за вклучување може да се програмира за различни функции: USB Type-C порт, предна камера од 8MP и наноСИМ слот. Уредот располага со Android 8.1 Oreo оперативен сситем, Неговата цена изнесува 350 долари. Што мислите за Palm Phone?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}