Winamp апликации за Android и iOS пристигнуваат во 2019

Објавено на 06.11.2018 во НовостиWinamp апликации за Android и iOS пристигнуваат во 2019

Легендарниот медиа плеер од 90-те се враќа во вид на нова мобилна апликација. Winamp во 2014 година го купи белгиската компанија Radionomy. Плеерот постои како десктоп медиа плеер за PC и Mac, идејата за мобилната верзија за Android е одамна напуштена.

Изгледа дека идејата за мобилна апликација повторно заживеа со цел корисниците да добијат пристап кон сите свои аудио фајлови на едно место - од музика на телефонот до музика од стриминг сајтовите и подкаст - што навистина би го олеснил животот на многу корисници. Android и iOS апликациите би требало да се појават во 2019 година

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}