Motorola Moto G7 очекуваме да дојде на почетокот на 2019 според FCC

Објавено на 07.11.2018 во НовостиMotorola Moto G7 очекуваме да дојде на почетокот на 2019 според FCC

Motorola лансира Moto G уреди секоја година, но не е постојана во датите. За само неколку месеци после презентирањето на Moto G6 линијата, излезе сертификат за нов модел Moto XT1965-2. 

Смартфонот беше сертифициран од FCC за Motorola уште од септември. Тоа ни дава до знаење дека најверојатно во почетокот на 2019 година Motorola планира да го лансира тој нов модел. На хартија не можеме да видиме многу за спецификациите, освен тоа што ќе се продава со слот за една СИМ картичка и со дуал-слот СИМ. Од Lenovo се очекува да го зголеми бројот на уреди за следната година од три на четири. Освен регуларниот Moto G7, компанијата ќе ги лансира и Moto G7 Play, G7 Plus, и G7 Power.Од Moto G6 ќе се задржи стаклено-алуминиумската конструкција, ќе има огромна камера од задната страна и мал засек во облик на капка од вода од предната страна за звучникот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}