Samsung Infinity Flex дисплејот на преклоп е тука!

Објавено на 08.11.2018 во НовостиSamsung Infinity Flex дисплејот на преклоп е тука!

Поминаа веќе пет години кога прв пат пишувавме за тајната работа на Samsung за дисплејот што се витка. Поентата на новиот технолошки уред е да ги обезбеди истите спецификации на смартфоните и таблетите - 2-во-1 уред. Шефот на Samsung за време на Developer Conference во Сан Франциско конечно ја отвори новата ера на мобилните уреди - преклопен со двете половини со цел да го собере во џеб или мала чанта и можноста за да стане ГОЛЕМ.

Хардверот е одличен од страна на Samsung, но она што остава импресивен впечаток е неговиот уникатен кориснички интерфејс. Неговиот модуларен интерфејс е ремек делото на компанијата, што благодарение на Android ќе го има прва во светот. Видеото на кое може да го погледнете дизајнот и интерфејсот се наоѓа на овој линк. Новиот модел очекуваме да пристигне за време на CES саемот во Лас Вегас, со Infinity Flex дисплеј и цена што се уште не е потврдена официјално. Екраните на превиткување е потврдено дека почнуваат со масовно производство во наредните месеци. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}