Samsung Galaxy S10 Lite ќе биде со Infinity-O дисплеј

Објавено на 13.11.2018 во НовостиSamsung Galaxy S10 Lite ќе биде со Infinity-O дисплеј

Samsung Galaxy S10 ќе биде првиот предводник што ќе понуди слични перформанси за пониска цена. Нови информации имаме за уредот Galaxy S10 Lite, кој ќе биде опремен со Qualcomm Snapdragon 8150 процесор, 4GB или 6GB RAM меморија.

Двете верзии ќе бидат со 64GB внатрешна меморија, или пак за малку повеќе пари ќе имате и модел со 128GB. Galaxy S10 Lite се очекува да има висок Infinity-O дисплеј, комбиниран со метална рамка и странично лоциран сензор за отпечатоци. Двојната камера ќе биде позади хоризонтално поставена. Samsung Galaxy S10 Lite се очекува да пристигне во март во Барселона со цена од $650 до $750.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}