Facebook Messenger со нова видео опција Watch Videos Together

Објавено на 19.11.2018 во НовостиFacebook Messenger со нова видео опција Watch Videos Together

Facebook секогаш тестира нови алатки за својата апликација Messenger. Најновата алатка што излезе за Messenger корисниците е опцијата за “unsend” на порака, но ова не е најважното подобрување што треба да го имаме годинава.

Социјалната мрежа тестира опција за “Watch Videos Together” што ќе им овозможи на корисниците да гледаат клипови заедно со пријателите. Кога ќе се сподели видео на четот, секој ќе може да го контролира и да гледа кој го гледа во било кое време. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}