100 бесплатни филмови се додадени на YouTube

Објавено на 20.11.2018 во Новости100 бесплатни филмови се додадени на YouTube

YouTube во октомври додаде 100 долгометражни филмови што може да ги гледате бесплатно. Меѓутоа, се си има своја цена, па така и ова. Цената што треба да ја платите за бесплатните филмови е да ги гледате рекламите.

Во категоријата Free to watch најчесто имаме стари филмови, и мега-популарни филмови како што се Rocky, Legally Blonde, The Terminator и Four Weddings and a Funeral. Рекламите ќе се појавуваат додека го гледате филмот и нема да можете да ги прекинете. Во Movies & Shows опцијата на YouTube може да погледнете точно кои филмови ви стојат бесплатни за гледање. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}