Најчестите верзии на Android, со кои корисниците гледаат Pornhub

Објавено на 19.12.2018 во AndroidНајчестите верзии на Android, со кои корисниците гледаат Pornhub

Најголемата страница со порнографска содржина во светот, Pornhub, неодамна објави детална статистика што се однесува за навиките од неговите посетители. Меѓу податоците се наоѓаат и сите верзии на Android оперативниот систем, кои луѓето ги користат кога гледаат порнографија.

Според статистиката на Pornhub, Android Oreo е најприсутен кога се посетува овој сајт, а оваа верзија на оперативен систем е достапна веќе една година, па затоа е првиот избор за многу модели на телефони произведени во 2017 и 2018 година. Погледнете го списокот:

Oreo - 41.28%

Nougat - 24.66%

Marshmallow - 16.21%

Lolipop - 9.96%

Kitkat - 3.53%

Pie - 2.78

Jelly Bean - 1.30%

Ice Cream Sandwich - 0.17%

Gingerbread - 0.09%

Froyo -0.01%

Eclair, Cupcake, HoneyComb i Donut - 0.0001%

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}