Новата S генерација на Samsung пристигнува наскоро во Сан Франциско

Објавено на 11.01.2019 во НовостиНовата S генерација на Samsung пристигнува наскоро во Сан Франциско

Samsung ја објави датата на презентирање на новите телефони од Galaxy S10 серијата. Во февруари очекуваме три модели со кои оваа компанија ќе го нападне пазарот на смартфони. Кон крајот на следниот месец во Барселона ќе се одржи традиционален саем на мобилната индустрија, на кој бројни компании ќе ги претстават своите  најмоќни смартфони, но Samsung малку порано ќе ги претстави своите нови модели.

Samsung ги испрати поканите за претставувањето на десеттата генерација од своите популарни серии на смартфони и Galaxy S10, односно неколку модели од серијата ќе бидат претставени на конференцијата во Сан Франциско на 20 февруари.

 
Најнови телефони
 
 • Watch Edition Series 3
 • Watch Series 3
 • Watch Series 3 Aluminum
 • Watch Edition Series 2 42mm
 • Watch Series 2 42mm
 • Watch Edition Series 2 38mm
 • Watch Series 2 38mm
 • Watch Series 2 Aluminum 42mm
 • Watch Series 1 Aluminum 42mm
 • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}