Google Assistant целосно се интегрираше во Google Maps

Објавено на 11.01.2019 во НовостиGoogle Assistant целосно се интегрираше во Google Maps

Гласовниот асистент на Google сега целосно е интегриран во мобилната апликација Google Maps како за Android така и за iOs.

Со оваа интеграција Google Maps добива значителен број на нови функции и можности за гласовно управување, споделување на предвидено време на пристигнување, слушање музика во самата апликација без гасење на навигацијата, и други.

 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}