WhatsApp со дополнителна заштита на iPhone

Објавено на 04.02.2019 во НовостиWhatsApp со дополнителна заштита на iPhone

WhatsApp лансираше нова верзија на iOs апликацијата за iPhone која сега е дополнително заштитена и корисникот ќе може да ја заклучи под Face ID или Touch ID.

Со оглед на сензитивноста на WhatsApp добредојдена е заштита со скенерите на iPhone. 

Во оваа надградба и натаму нотификации од WhatsApp ќе пристигнуваат со краток преглед на екранот, односно нема да бидат заклучени со дополнителна заштита преку Face ID или Touch ID.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}