MWC 2019: Распоредот на евентите на Samsung, Nokia, LG, Huawei, Microsoft и Sony

Објавено на 08.02.2019 во НовостиMWC 2019: Распоредот на евентите на Samsung, Nokia, LG, Huawei, Microsoft и Sony

Најголемата мобилна конференција во светот е MWC, лоциран во Барселона, Шпанија. Повеќето мобилни производители ќе бидат присутни тука и ќе ги претстават своите нови планови за иднината.Вака ќе бидат распоредени евентите:

Samsung, 25 февруари, 9:00am EST | 6:00am PST | 2:00pm GMT | 3:00pm Local time

Nokia, 24 февруари, времето уште не е одлучено

LG, 24 февруари, времето уште не е одлучено

Huawei, 24 февруари, 8:00am EST | 5:00am PST | 1:00pm GMT | 2:00pm local time 

Microsoft, 24 февруари, 11:00am EST | 8:00am PST | 4:00pm GMT | 5:00pm local time

Sony, 25 февруари, 11:30pm PST (Feb 24) | 02:30am EST| 07:30am GMT| 8:30am local time

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}