Sony Xperia XA3 ќе биде навистина истенчен смартфон

Објавено на 12.02.2019 во НовостиSony Xperia XA3 ќе биде навистина истенчен смартфон

Најновите слики кои протекоа од наводно функционален модел на Xperia XA3 ги потврдуваат информациите дека смартфонот ќе биде екстремно истенчен во висина.

Sony Xperia XA 3 ќе има CinemaWide дисплеј со размер од 21:9 и прашање е како ќе биде пополнет екранот со содржина бидејќи многу апликации не се прилагодени за ваков формат.

Sony Xperia XA 3 ќе има тенка линија под дисплејот, минимална рамка околу и нешто поголема линија на врвот каде ќе стои селфи камера и звучник.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}