Viber со даркерски чет и нова опција за пребарување

Објавено на 09.03.2019 во НовостиViber со даркерски чет и нова опција за пребарување

Viber е редизајниран со десеттата верзија, која следува после осмиот роденден. Сега имате даркерска тема што може да ја активирате од менито, која е супер ефикасна за вечерно време. 

Со оглед на тоа што четот е многу светол, значи дека новата функција ќе ви биде добредојдена. Новата добра функција е за да може да пребарувате на чет, па така ќе можете брзо да дојдете до податоците што можеби ви се важни за работа или приватно. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}