Како изгледа јапонскиот воз Sunrise Express

Објавено на 12.03.2019 во НовостиКако изгледа јапонскиот воз Sunrise Express

Јапонија е напредна земја со иновации, која е има се и за секого. Возот е најчесто користено превозно средство и постојано има туристи. Затоа мора да има практични и евтини возови.

Јапонските возови се различни од нашите и имаат се, иако не е луксузно. Најважно е тоа што имате место за пушење, туш кабина што функционира на ваучер. Тука имате шест типови на сместување, има А-класа, односно прва класа, каде имате удобно седење со столица, персонален мијалник до креветот, светло, радио, и папучи, со личен прибор - пешкир и тоалет. 

Sunrise Express е возот во кого може да се туширате до 6 минути. За повторно да почне да тече водата, мора повторно да внесете ваучер. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}