Android Q Beta 1 достапна за сите Pixel смартфони

Објавено на 14.03.2019 во НовостиAndroid Q Beta 1 достапна за сите Pixel смартфони

Google и официјално го започна патешествието со најновата верзија на оперативниот систем Android Q чија прва бета верзија веќе е достапна за сите Pixel смартфони.

Треба да се напомене дека станува збор за софтвер во почетна фаза на тестирање и не треба да се очекува стабилност за постојана работа, туку само додека трае бета верзијата.

Корисниците веќе откриваат нови функции на Android Q како вградена можност за снимање на содржината на екранот. Во мај Google ќе има целосна презентација на новитетите на Android Q.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}