Како помина Xiaomi Mi 9 на тестот за издржливост?

Објавено на 14.03.2019 во НовостиКако помина Xiaomi Mi 9 на тестот за издржливост?

Популарниот канал JerryRigEverything дојде на ред да го тестира и новиот премиум смартфон Xiaomi Mi 9 кој има врвни материјали на градба и прекрасно дизајнирано тело.

На вообичаените тестови на гребење, горење и превиткување телото на Xiaomi Mi 9 се покажа навистина издржливо. 

Сепак сјајни резултати нема во делот на сафирното стакло кое се користи за заштита на главната камера на задната страна бидејќи е со послаб квалитет и трпи гребнатинки.

https://youtu.be/uI4KYzG0yss

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}