Instagram се оправи, а Facebook сега има проблеми

Објавено на 14.03.2019 во НовостиInstagram се оправи, а Facebook сега има проблеми

Проблем беше за сите корисници затоа што Instagram, Facebook и WhatsApp вчера, во среда, имаа проблеми со прекин во мрежата дури 12 часа.

Додека се случил прекинот, што не бил причина на хакерски напад, во тоа време имало многу платени реклами на Facebook. Сега тоа е проблем, затоа што компанијата размислува да ги врати платените средства.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}