Екранот на новиот iPod ќе биде на цел преден панел

Објавено на 14.03.2019 во НовостиЕкранот на новиот iPod ќе биде на цел преден панел

Apple уште малку ќе го презентира iPod, кој би требало да биде со all-screen дизајн без рамки. Неговиот дизајн би требало да биде сличен со новиот iPhone XS модел. 

Apple направи промени и со копчето, со тоа што ќе го исфрли целосно. 25 март е датата кога треба да го очекуваме новиот iPod. Останете со нас до најновите информации.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}