Facebook Messenger воведе директни реплики на цитат

Објавено на 21.03.2019 во НовостиFacebook Messenger воведе директни реплики на цитат

Facebook Messenger по подолго време реши да ја воведе можноста за директно коментирање на конкретна реплика во делот за коментари.

Така на пример ако коментирате под некој пост со долго држење конкретен коментар ќе се појави цитатот и потоа ќе може да ја поставите вашата реакција или пак коментат.

Новата функција на Facebook Messenger преку надградба ќе биде достапна за Android и iOs мобилните апликации.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}