Android корисниците добиваат многу побрз Snapchat

Објавено на 10.04.2019 во AndroidAndroid корисниците добиваат многу побрз Snapchat

Snapchat објави твит за новата Android апликација, која треба да биде побрза за Android корисниците. Snapchat ги извршил промените со цел да може чет апликацијата да се адаптира со различните камери и процесори, што ги има многу различни со Android софтвери.

Кога беше утврдено во 2017 година дека чет апликацијата на Иван Шпигел за iOS е супериорна во однос на Android верзијата, тогаш беше очигледно дека ќе мора да се извршат големи промени овде. Со оглед на тоа што допрва почна да излегува новата верзија на Snapchat, сигурно е дека ќе треба да ја очекуваме до крајот на годината.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}