Galaxy Note 10 Pro ќе биде новиот член во Samsung Note семејството

Објавено на 15.04.2019 во НовостиGalaxy Note 10 Pro ќе биде новиот член во Samsung Note семејството

Сега сме април и до август има време до откривањето на претстојниот Galaxy Note 10. Меѓутоа, интересно е сега што новиот модел ќе биде со четири задни камери, кој најверојатно ќе биде со додавката Pro во називот на моделот, од кого се очекува и поддршка за 5G технологија. 

Ликстерот Ice Universe го спомна “Note10 Pro”, во твит, што на сите им го привлече вниманието. Значи, во август добиваме Note 10 Pro и уште два други модели од истата серија. Ќе го имаме класичниот Note 10, Note 10 Pro и помалиот Note 10e. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}