Апликациите на Цукерберг ги излудеа корисниците деновиве

Објавено на 15.04.2019 во НовостиАпликациите на Цукерберг ги излудеа корисниците деновиве

Проблемите со користењето на Facebook, Instagram, WhatsApp и Messenger се појавија околу пладне. Низ цела Европа, Азија и САД, корисниците на најпопуларните социјални мрежи јавуваа дека имаат проблеми со функционирањето на Facebook, Instagram и Whatsapp.

Ова е уште еден случај во низата на рушење на социјалните мрежи. Со оглед на тоа што на многу луѓе работата им зависи од социјалните мрежи и комуникацијата преку нив, ваквите случаи предизвикуваат големи штети за корисниците. Facebook молчи и се преправа дека се е во ред.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}